Links


Bommelerwaard beweegt
Op deze website vindt u alle bewegingsactiviteiten in de Bommelerwaard. Door links boven te klikken op 'bewegingskaart' kunt u nagaan welke bewegingactiviteit bij u past. U kunt zoeken op leeftijd, rekening houden met een beperking of kijken naar een activiteit in uw woonplaats of directe omgeving.

De fysiotherapeut
Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten… herkenbaar?

Fysiowaard
Fysiowaard is een samenwerkingsverband van een twaalftal fysiotherapiepraktijken verspreid over de West-Bommelerwaard. Deze website is een uiting van hun onderlinge samenwerking met het doel naar buiten eenheid en herkenbaarheid uit te stralen.

Bommelerwaard Runners
l vanaf 2000 doen de Bommelerwaard Runners mee aan de Roparun (tot 2008 onder de naam Roparunteam De Bommelerwaard). Ons team is opgericht mede dankzij de Lionsclub 'Bommelerwaard' Dit jaar lopen we weer met 1 team mee en totaal bestaat onze groep uit ca 25 personen. Door nauwe samenwerking, een sociaal gevoel en veel inspanning is het een gezellig en goed draaiend team.

Roparun
De Roparun is de langste "non-stop" estafetteloop van Europa. En loopt dit jaar van Parijs naar Rotterdam met het doel "geld bijeen te brengen voor mensen met kanker". Acht lopers overbruggen met elkaar de afstand van zo’n 530 kilometer. Achter hen staat een team voor verzorging en begeleiding.